> > > > > food-in-modern-history-traditions-and-innovations-a-history-of-bread

Peter Scholliers - Food In Modern History: Traditions And Innovations- A History Of Bread

Het boek Food In Modern History: Traditions And Innovations- A History Of Bread van de auteur Peter Scholliers is 2 maal gevonden, 2 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Food In Modern History: Traditions And Innovations- A History Of Bread" is nieuw te koop vanaf € 27,99 bij Bol.com.

Nieuw (2) vanaf € 27,99 bij Bol.com Toon 2 nieuwe boeken
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 2 nieuwe boeken gevonden
Food In Modern History: Traditions And Innovations- A History Of Bread

Type: Paperback
ISBN: 9781350361768
Levertijd: 14

Aanbieder:
€ 27,99
Food In Modern History: Traditions And Innovations- A History Of Bread

Type: Hardcover
ISBN: 9781350361775
Levertijd: 19

Aanbieder:
€ 88,99


Andere populaire boeken van Peter Scholliers
We hebben meer boeken van de Auteur gevonden. Hieronder ziet u de 3 boeken waar het meeste aanbod van is.
Nieuw (2)
vanaf € 50,99
Tweedehands (0)
Nieuw (2)
vanaf € 43,99
Tweedehands (0)
Nieuw (1)
€ 140,46
Tweedehands (0)