> > > > > handbook-of-indigenous-foods-involving-alkaline-fermentation

Sarkar, Prabir K. - Handbook Of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

Het boek Handbook Of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation van de auteur Sarkar, Prabir K. is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Handbook Of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation" is nieuw te koop vanaf € 129,00 bij Bol.com.

Nieuw (1) vanaf € 129,00 bij Bol.com Toon 1 nieuw boek
Bent u de schrijver van dit boek of weet u iets over deze auteur?

Omero.nl is druk bezig om informatie over auteurs toe te voegen. Neem contact met ons op via support@omero.nl om een auteursprofiel aan te maken met een foto, biografie, website adres en sociale media links.
Nieuw
We hebben 1 nieuw boek gevonden
Handbook Of Indigenous Foods Involving Alkaline Fermentation

Type: Hardcover
ISBN: 9781466565296
Levertijd: 1

Aanbieder:
€ 129,00