ISBN: 9789064072321
Bekijk boek
Het boek Sous Vide Cuisine, De Vacuum Revolutie van de auteur Nvt is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Sous Vide Cuisine, De Vacuum Revolutie" is tweedehands te koop vanaf € 284,00 bij Bol.com.
![]() |
Aanbieder
Bol.com |
ISBN
9789073191792
Soort boek
Hardcover Sous-vide - een revolutionaire culinaire techniek om voedsel in een vacuümverpakking <br />bij lage temperatuur te garen. De Spaanse topchefs Joan Roca en Salvador Brugués <br />ontwikkelden deze techniek in de loop van jaren tot het hoogste gastronomische niveau. <br />In dit boek onthullen zij hoe zij met sous-vide bijzondere verandering in producten tot <br />stand brengen en zo veel smakelijker, malsere en zachtere gerechten kunnen serveren. <br />In zijn met drie Michelinsterren onderscheiden restaurant El Celler de Can Roca in <br />Girona bereidt Joan Roca met sous-vide de allermooiste schotels die een internationaal <br />kennerspubliek in verrukking brengen. Een selectie van de allerbeste recepten is in dit <br />boek opgenomen als bewijs van de unieke mogelijkheden die deze kooktechniek <br />aan zowel beroepskoks als kookliefhebbers te bieden heeft.<br />
|
Prijs
€ 284,00 |
Bekijk boek |